PGB

Mensen met een beperking zoals ADHD, ADD, Asperger hebben vaak moeite hun leven gestructureerd te maken en te houden. Vaak hebben zij al verschillende hulpverleners om zich heen.

De Professional Organizer onderscheidt zich van deze hulpverleners door de leefomgeving gestructureerder en prettiger te maken. De hulp van een Professional Organizer kan een uitkomst zijn voor mensen met een beperking. Met een regelmatige “check-up” van de woning of de administratie, het maken van lijstjes met werkzaamheden van uur tot uur of van dag tot dag wordt het leven minder stressvol, waardoor de klant beter kan functioneren.

Als deze beperking het georganiseerd houden van het huis(houden) en/of werkplek bemoeilijkt, is het aanvragen van een PGB een mogelijke optie. Sinds enkele jaren is het voor mensen met een Persoonsgebonden Budget mogelijk, een Professional Organizer in te huren.

Om een PGB te krijgen heeft u een indicatiebesluit nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Voor meer informatie kijk op: www.pgb.nl of www.ciz.nl

U kunt natuurlijk ook zonder PGB de Professional Organizer van de Opruimdiva inhuren.

Maak nu een afspraak: info@opruimdiva.nl