Senioren

Verhuizing

Op een bepaald moment is de tijd gekomen om kleiner te gaan wonen. Verhuizen van een grote naar een kleine (senioren)woning stelt iedereen voor moeilijke keuzes. Het liefst wordt alles waar men aan gehecht is meegenomen maar dit is vaak onmogelijk vanwege de beperkte ruimte en opbergmogelijkheden.

De Opruimdiva helpt bij het sorteren van de bezittingen en adviseert wat te doen met het teveel aan spullen en heeft hierbij oog voor dierbare bezittingen. Zij geeft praktische adviezen bij het inrichten van de kleinere woning. Zij zorgt dat men er niet alleen voor staat bij de verhuizing.

Zorg bieden na het overlijden van een dierbare.

Een van de moeilijkste taken na het overlijden van een dierbare is het opruimen van zijn of haar persoonlijke bezittingen. Soms moet dit heel snel gebeuren (verpleeghuis) op een moment dat men er nog niet aan toe is en soms stelt men het zo lang uit, dat het steeds moeilijker wordt er mee te beginnen.

De Opruimdiva helpt met het uitzoeken en opruimen en neemt u veel werk uit handen in deze emotionele tijd. Zij biedt steun en adviseert wat te doen met de persoonlijke bezittingen van de overledene.

Maak nu een afspraak: info@opruimdiva.nl